Supa ragout de iepure cu ciuperci champignon brune 350 ml
19.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Stiati ca in anii '40, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, iepurele se afla mai des pe mesele americanilor decat alte tipuri de carne? Acest lucru s-a petrecut deoarece a existat o criza a resurselor alimentare, in special a celor de carne. Carnea de iepure este o delicatesa care nu contine colesterol si are un grad inalt de digestibilitate, ea fiind bogata in aminoacizi esentiali. O supa delicioasa cu carne de iepure si ciuperci champignon brune pentru un pranz sanatos. Prospetimea este cuvantul ce caracterizeaza cel mai bine acest preparat.
Ingrediente
  • ceapa alba
  • sare
  • piper
  • morcov
  • smantana lichida
  • mazare
  • ciuperci champignon brune
  • ulei de floarea soarelui
  • telina
  • patrunjel verde
  • lamaie
  • leustean
  • iepure
Valori Nutritionale
Proteine:  16.7
Lipide:  5.0
Glucide:  8.2
Fibre:  1.9
Valoarea energetica:  139.5
Preparare
Se caleste carnea de iepure dupa care se adauga legumele si se lasa la fiert in apa lor. Spre final se adauga ciupercile si mazarea, se lasa la fiert si la urma se adauga smantana de gatit. Se serveste cu patrunjel proaspat.
Alergeni
telina, lactoza
Recenzii produs


Momentan, produsul nu are nici o recenzie


Meniu