Conceptul Cookera

Despre Cookera

Cookera este cel mai nou concept aparut pe piata de food delivery din Cluj. In fiecare zi, pot fi comandate preparate speciale si diferite, stiind intotdeauna care dintre chefii nostri pregateste meniul.

Ingredientele care stau la baza felurilor de mancare sunt proaspete, de calitate si de la furnizori locali in cea mai mare proportie. Astfel, te poti bucura de un meniu sanatos si savuros, livrat la birou sau acasa in cel mai scurt timp posibil. 

Gama de preparate este variata, de la supe si ciorbe, la feluri principale, antreuri, salate, sushi sau deserturi. Zilnic, meniul este schimbat cu noi preparate gandite de chefi pentru o diversitate cat mai mare.


Meniul este disponibil si poate fi vizualizat pe toata saptamana, astfel ca poti comanda cu o zi inainte ce vei dori sa mananci a doua zi la pranz. Comanda poate fi plasata direct pe site, la telefon sau din aplicatia Cookera, disponibila pe Android si iOS.

Comanda de grup 

Un alt avantaj este posibilitatea comenzii de grup. Daca esti la birou, poti comanda usor pentru intreaga echipa. Selectezi sectiunea Comanda de grup, trimiti linkul comenzii colegilor pentru ca fiecare sa adauge in cos felul preferat și apoi plasezi comanda, alegand metoda de plata dorita. Simplu si eficient. Mancarea iti va fi livrata apoi in cel mai scurt timp posibil.

Chefi

Fiecare fel de mancare este gandit si preparat de un chef al carui nume si experienta le regasesti pe site. De asemenea, poti vedea review-urile lasate de alte persoane chef-ului respectiv si poti sa lasi si tu la randul tau un review, pentru a-ti exprima parerea despre mancarurile comandate si gustate.

Daca te-ai saturat de aceeasi mancare in fiecare zi si vrei sa ai o gama mai mare de optiuni din care poti alege zilnic, Cookera poate fi alegerea ideala. Ingrediente proaspete, preparate noi realizate zilnic de catre chefii nostri, mancare sanatoasa si gustoasa, livrare rapida – toate adunate sub acelasi concept.

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre noi, acceseaza brosura noastra.