Salutare!

Sunt Iulia Hădărean, de profesie nutriționist-dietetician și mă aflu aici, alături de echipa Cookera cu un singur scop în minte: să îmbinăm arta bucătăriei cu știința nutriției, astfel încât să ne putem bucura cu toții de preparate exclusiviste și sănătoase.

Știm cu toții că viața pe care o avem acum nu ne oferă răgazul de a sta liniștiți la masă, de a ne alege atent ingredientele pe care le vom include în preparate sau timpul de a găti la noi acasă. Astfel, conceptul Cookera va avea grijă să ne ofere ceea ce avem nevoie acum: preparate calde la noi pe masă, echilibrate și sănătoase.

Având experiență în îmbunătățirea stilului de viață în ceea ce privește nutriția adulților și a copiilor, în alimentația publică și cea școlară, voi veni în întâmpinarea nevoilor actuale, și anume cele care asigură o alimentație echilibrată și optimă nevoilor fiecăruia.

Pentru că mă gândesc mult și la viitor, îmi doresc ca fiecare preparat Cookera să fie atent verificat din punct de vedere nutrițional, să corespundă standardelor impuse, astfel încât să ne putem bucura de o sănătate de fier o perioadă îndelungată de timp.

Pentru că alegerile pe care le facem azi, își vor pune amprenta peste câțiva ani de acum, iar mâncarea sănătoasă este valoroasă.