Ofera-le angajatilor tai un pranz gustos in fiecare zi!

Vrei ca angajatii tai sa se bucure de o mancare cu adevarat hranitoare si sanatoasa la masa de pranz?

Opteaza pentru un contract corporate sau un abonament Cookera!

Alegerea meniului zilnic pentru masa de pranz devine mult mai usor de realizat de catre angajatul tau.

Contacteaza-ne

Gaseste felurile de mancare pentru care poate opta intr-un singur loc, toate concepute cu atentie de bucatari profesionisti.

Meniul este variat, de la supe si ciorbe, la salate, paste si feluri principale consistente. In plus, acesta se schimba in fiecare zi pentru ca cei care comanda sa se bucure de preparate noi.

Ingredientele care stau la baza felurilor de mancare sunt proaspete si de cea mai buna calitate.

Fiecare preparat disponibil este descris detaliat, de la ingrediente utilizate si valori nutritionale, la mod de preparare. Mai mult, angajatul va putea vedea cine este chef-ul care a gatit meniul sau ce recenzii a primit preparatul pentru a lua mai usor o decizie informata.

Mancarea este livrata rapid pentru ca angajatul tau sa se bucura de un pranz copios alaturi de colegi.

Un contract corporate sau un abonament pentru masa de pranz reprezinta o solutie eficienta pentru managementul unei companii.

Venim in intampinarea nevoilor companiei sau firmei tale prin adaptarea la cerintele specifice fiecarui business, pastrand calitatea serviciilor oferite.

Contacteaza-ne sa discutam despre nevoile specifice business-ului tau in materie de food delivery pentru a stabili detaliile contractului corporate sau abonamentului potrivit.

Contacteaza-ne