Tocanita de porc cu ciuperci brune champignon si piure de cartofi 400 g
30.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Un preparat delicios ce imbina carnea frageda de porc cu ciupercile carnoase si gustoase si piureul fin de cartofi. Bucatarii nostri sunt de parere ca ciupercile champignon brune sunt mai aromate si mai gustoase, decat cele albe, totodata avand mirosul mult mai pronuntat. Pentru un plus de savoare, am adaugat si frunze de patrunjel verde, rezultand un preparat parfumat cu multe arome si gust intens.
Ingrediente
  • ceafa de porc
  • ceapa alba
  • cartofi albi
  • sare
  • piper
  • unt
  • foi de dafin
  • lapte
  • ardei gras
  • ulei de floarea soarelui
  • frunze de patrunjel
  • boia dulce
  • rosii
  • ciuperci champignon brune
Valori Nutritionale
Proteine:  34.5
Lipide:  26.5
Glucide:  34.5
Fibre:  5.5
Valoarea energetica:  517.2
Preparare
Cartofii curatati se pun la fiert in apa sarata, ulterior se face un piure fin. Se calesc legumele dupa care se adauga ceafa de porc, se condimenteaza si se lasa la fiert, la foc mic. La final se adauga ciupercile champignon brune, se mai da un clocot si se serveste cu patrunjel proaspat.
Alergeni
lactoza
Recenzii produs



Attila Szabo
25/08/2021 22:01:45

Foarte gustos
5
moldovan andrei ioan
27/05/2021 03:42:06

5
Dragos Crisan
14/10/2020 21:02:09

5


Meniu