Risotto cu fenicul si piept de pui la sous-vide 400 g
30.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Produs nou
Pe langa gustul savuros, carnea de pui are o sumedenie de elemente necesare pentru organism, iar pieptul este fruntas cand vine vorba de proteine. Acesta are valori nutritive mari, este satios si are un aport redus de calorii. În afara de proteine, pieptul de pui ne mai rasfata cu lipide, saruri minerale si vitamine. Va propunem sa incercati cel mai delicios si cremos risotto cu fenicul si piept de pui la sous-vide – o explozie de gusturi, arome si texturi, pentru ca pranzul dumneavoastra sa fie unul exceptional!
Ingrediente
  • ceapa alba
  • sare
  • piper
  • unt
  • piept de pui
  • parmezan
  • orez
  • ulei de floarea soarelui
  • fenicul
Valori Nutritionale
Proteine:  76.79
Lipide:  43.04
Glucide:  50.16
Fibre:  2.23
Valoarea energetica:  902.72
Preparare
Pieptul de pui se pune la sous-vide dupa care se trage la tigaie. Se marunteste ceapa si feniculul, se calesc impreuna cu orezul adaugand incet stoc de legume. La final se adauga parmezanul si untul.
Alergeni
lactoza
Recenzii produs


Momentan, produsul nu are nici o recenzie


Meniu