Pulpa de rata la cuptor cu varza rosie , stafide si piure de morcovi 300 g
38.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Carnea de pasare este, din punct de vedere nutritional, mult mai sanatoasa. Consumul de carne de rata aduce o serie de beneficii organismului nostru, fiind usor digerabila si bogata in fier, proteine si minerale care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar. Combinatia dintre varza rosie cu stafide si piureul fin si cremos de morcovi ofera o savoare aparte. Suntem siguri ca vei gasi in acest preparat un echilibru perfect de gusturi si texturi .
Ingrediente
  • sare
  • piper
  • unt
  • morcov
  • baby morcovi
  • rozmarin
  • varza rosie
  • stafide
  • pulpa de rata
Valori Nutritionale
Proteine:  37.9
Lipide:  23.9
Glucide:  39.7
Fibre:  6.9
Valoarea energetica:  509.7
Preparare
Pulpa de rata asezonata cu condimente se face la sous- vide dupa care se rumeneste la cuptor. Varza rosie se pregateste cu stafide. Din morcovii fierti cu unt se face piureul fin. Se asezoneaza cu baby morcovi.
Alergeni
lactoza
Recenzii produs



Ramona Neamtu
24/07/2021 13:50:00

5
Ramona Neamtu
24/07/2021 13:49:16

5
Moldovan Ioana
29/08/2020 02:46:55

5


Meniu