Prepelita la cuptor cu piure de mazare, mazare si cartof cu cascaval afumat pane si sflecla marinata 400 g
35.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Produs nou
Gustul si textura carnii de prepelita, spun crescatorii, dar si consumatorii fideli, este una dintre cele mai fine si apreciate în gastronomia internationala si nu admite termen de comparatie cu cea de gaina, care e cea mai comuna si vanduta pe piata. Prin consumul unui preparat pe baza de carne de prepelita, iei 10% din doza zilnica recomandata de vitamina C, un antioxidant absolut necesar pentru ca tu sa functionezi optim si sa te simti excelent. Pentru astazi bucatarii nostri au pregatit un dish hranitor si gustos- prepelita la cuptor cu piure fin de mazare, mazar si sfecla marinata. Pentru a desavarsii gustul acestui preparat am adaugat cartoful cu cascaval afumat in crusta de panko.
Ingrediente
  • sfecla rosie
  • cas afumat
  • prepelita
  • cartofi albi
  • sare
  • piper
  • faina
  • ou
  • unt
  • mazare
  • panko
  • seminte de chimen
Valori Nutritionale
Proteine:  54.87
Lipide:  19.28
Glucide:  42.34
Fibre:  3.66
Valoarea energetica:  570.29
Preparare
Se condimenteaza prepelita, se unge cu unt si se baga la cuptor. Intre timp din mazarea fiarta se face un piure fin si restul de mazare se condimenteaza. Cartofii fierti se razalesc, se amesteca cu cas afumat, se panineaza in panko si se prejesc. La final se decoreaza cu lastari si sfecla marinata.
Alergeni
lactoza, gluten, ou
Recenzii produs


Momentan, produsul nu are nici o recenzie


Meniu