Mamaliguta cu branza si hribi la cuptor 350 g
25.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Nutritionista noastra recomanda mamaliga preparata mai moale, porumbul fiind bogat în vitaminele A, B, C şi E, dar si în minerale (Potasiu, Magneziu si Fier). Cel mai mare beneficiu al porumbului este ca are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati si de fibre. Combinatia clasica dintre mamaliguta si branza este intotdeauna castigatoare datorita gustului savuros si aromei specifice, iar pentru un plus de savoare bucatarii nostri au adaugat si hribi carnoase.
Ingrediente
  • sare
  • piper
  • feta
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • parmezan
  • faina de malai
  • smantana fermentata
  • hribi
Valori Nutritionale
Proteine:  32.7
Lipide:  41.9
Glucide:  118.1
Fibre:  12.7
Valoarea energetica:  950.9
Preparare
Se face mamaliga din faina de malai. Hribii se trag la tigaie, dupa care se amesteca cu patrunjel si se condimenteaza. Se pun in forma pe straturi, la final se adauga parmezanul si se introduce in cuptor. Se serveste cu smantana si patrunjel proaspat.
Alergeni
lactoza
Recenzii produs



Rotariu ionela
07/02/2022 19:49:45

5
Andreea Lazar
07/01/2022 20:33:27

5


Meniu