Iepure la cuptor in sos de vin alb si mustar, piure de cartofi si baby morcovi 400 g
42.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Carnea de iepure este de culoare alb – rozalie si este carnea cu cel mai mic nivel de colesterol, grasimi saturate, calorii si sodiu. Pe de alta parte, carnea de iepure are cel mai mare nivel de proteine. Pentru ca incurajam si sustinem un regim alimentar sanatos, am ales sa gatim carnea de iepure frageda, in sos de vin alb si mustar, prin fierbere lenta. Acest procedeu este benefic organismului deoarece caldura potenteaza gustul carnii si ii pastreaza nutrientii. In combinatie cu piureul cremos de cartofi si baby morcovii, acest preparat este unul rafinat cu gusturi intense si aroma bogata.
Ingrediente
  • ceapa alba
  • cartofi albi
  • sare
  • piper
  • unt
  • morcov
  • foi de dafin
  • vin alb
  • lapte
  • cimbrisor
  • smantana lichida
  • frunze de patrunjel
  • pulpa de iepure
Valori Nutritionale
Proteine:  38.4
Lipide:  13.7
Glucide:  36.1
Fibre:  5.0
Valoarea energetica:  432.6
Preparare
Cartofii curatati se pun la fiert in apa sarata, ulterioir se face un piure fin cu patrunjel. Baby morcovii se pregatesc. Se da o crusta pulpelor dupa care se adauga vinul alb, legumele cimbrisorul si foile de dafin. Se lasa la fiert pe foc mic. La final se scot pulpele si restul continutului se blendeaza pana se obtine un sos fin
Alergeni
lactoza
Recenzii produs


Momentan, produsul nu are nici o recenzie


Meniu