Gnocchi cu pesto basilico si rucola 350 g
26.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Produs nou Lacto - vegetarian
Gnocchi este denumirea în italiana a unui tip de galuste mici, care se prepara din cartofi, faina de grau, gris sau pesmet. Au o forma aparte, de urechiusa si se prepara cu diverse sosuri. Pentru o experienta culinara inedita, bucatarii nostrii au ales sa pregateasca gnocchi cu pesto basilico, rucola si permezan. Preparatul astfel obtinut este unul rafinat si foarte savuros!
Ingrediente
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • rucola
  • parmezan
  • pesto basilico
  • gnocchi
Valori Nutritionale
Proteine:  20.57
Lipide:  37.52
Glucide:  47.75
Fibre:  4.93
Valoarea energetica:  609.37
Preparare
Se fierb gnocchi in apa putin sarata. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si pesto basilico, dupa care se adauga gnocchi fiert, se condimenteaza is ulterior se adauga si rucolla. Se lasa pe foc 2 3 minute dupa care se serveste cu ruccola proaspata. Se serveste cu parmezan.
Alergeni
lactoza, gluten
Recenzii produs



Patricia Oniga
16/04/2021 22:53:42

5


Meniu