Cotlet de porc cu os, cartofi copti zdrobiti cu unt si ceapa verde in sos de vin alb cu patrunjel 400 g
35.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Cotletele de porc la cuptor sunt un dish foarte apreciat pentru gustul lor delicios si carnea frageda. Imbaiate in tot felul de condimente si marinate pentru a se fragezi si capata gustul inconfundabil, apoi rumenite la cuptor, cotletul se potriveste de minune cu cartofii copti si ceapa verde. Salsa de vin alb ofera produsului o nota de prospetime.
Ingrediente
  • cartofi albi
  • sare
  • piper
  • unt
  • ulei
  • frunza de patrunjel
  • boia afumata
  • cotlet de porc
  • ceapa verde
  • vin alb (demidulce)
Valori Nutritionale
Proteine:  35.4
Lipide:  18.0
Glucide:  30.3
Fibre:  3.2
Valoarea energetica:  476.0
Preparare
Se fierb cartofii. Se amesteca cu ceapa si unt. Cotletul se trage la tigaie, ulterior se adauga vinul alb si patrunjelul.
Alergeni
lactoza
Recenzii produs



Bogdan Oltean
12/05/2021 21:46:28

5
Hădărean Rares
12/05/2021 20:11:17

5

21/07/2020 16:16:06

De foarte mult timp nu am mai mancat un cotlet de porc asa de gustos, perfect asortat cu garnitura de cartofi si sosul de vin. Recomand
5


Meniu