Berbecut cu piure de mazare cu lime si cartofi 400 g
47.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Preparata corect, carnea de oaie isi dezvaluie din plin aroma apetisanta. Ca orice carne rosie, si cea de miel are un continut ridicat de zinc, fier si seleniu, minerale esentiale care contribuie la buna functionare a organismului. Acizii grasi Omega 3 si complexul de vitamine B reprezinta alte beneficii importante ale consumului de carne de oaie. Asezonarea cu condimentele specifice si gatirea in cuptor asigura carnii un gust, o aroma si o suculenta deosebita. Impreuna cu piureul fin de mazare cu lime si cartofi si rosiile cherry coapte, acest preparat este unul parfumat si delicios.
Ingrediente
  • usturoi
  • cartofi albi
  • sare
  • piper
  • rosi cherry
  • unt
  • mazare
  • lime
  • cotlet de berbecut
  • ulei de floarea soarelui
  • rozmarin
Valori Nutritionale
Proteine:  49.6
Lipide:  16.8
Glucide:  33.6
Fibre:  7.8
Valoarea energetica:  475.4
Preparare
Cotletele de berbecut se trag la tigaie cu usturoi, rozmarin si unt dupa care se adauga la cuptor. Mazarea cu cartofii se pun la fiert si ulterior se face un piure fin cu zeama de lime. Se serveste cu rosii cherry coapte la cuptor.
Alergeni
lactoza
Recenzii produs



Ramona Neamtu
22/03/2021 10:10:30

5


Meniu