Vlaic Alin
5.0 (2 recenzii)

Numele meu este Alin Vlaic si practic meseria de bucatar de peste 16 ani. De mic imi placea sa o ajut pe mama si bunica mea in bucatarie, iar ele amandoua glumeau ca o sa ma fac bucatar cand voi fi mare. Nu chiar  imi suradea ideea atunci, fiind copil, mi se parea totusi prea departe. Dar prin unele circumstante am ajuns sa fac o scola de profil si studiind si mai ales aprofundand treptat arta culinara mi-am descoperit pasiunea si pur si simplu m-am îndrăgostit de aceasta meserie.

Cred cu tarie ca este foarte importanta pasiunea in acest domeniu, eu unul fara pasiune nu as profesa meseria de bucatar. Chiar si dupa multa munca, dupa multi ani petrecuti in bucatarie, pot spune cu tarie ca am zile cand ma suprinde aceasta meserie. In mod placut, desigur. Oricati ani de experienta ai avea in spate, mereu se ivesc situatii in care poti invata lucruri noi.

 

Anul acesta am ales sa ma alatur echipei Cookera pentru ca este un proiect care ma motiveaza foarte tare: imi place provocarea de a crea zilnic noi meniuri si noi gusturi, pentru ca asa orele petrecute in bucatarie nu au cum sa devina monotone.

 

Recenzii

Csilla Gonzalez
28/01/2021 20:25:24
Penne proaspete cu ragu de vita
Foarte bun preparatul,echilibrat (suficienta carne si suficiente paste). Gustos.
5
Marina
16/01/2021 00:36:12
Ciorba de gulii
Mi-a placut foarte mult, o surpriza placuta pentru cineva care nu e mare amator de gulii
5

Meniu


Supe si Aperitive
Trebuie sa fi autentificat
Produs nou
Pret: 16.00 RON
Fel Principal
Trebuie sa fi autentificat
Produs nou
Pret: 31.00 RON
Desert
Trebuie sa fi autentificat
Produs nou
Pret: 13.00 RON