Ma numesc Adrian Ghemes si practic meseria de bucatar de peste 12 ani.
Influentat de mic de gatitul mamei mele, in adolescenta am inceput sa experimentez diverse retete si sa ma joc cu ingrediente. Apoi in anul 3 de facultate, mi-am dat seama ca domeniul de studiu pe care mi l-am ales nu mi se potriveste si m-am indreptat spre arta culinara. Am realizat foarte repede ca acolo este locul in care ma simt in largul meu, unde nu ma lovesc de monotonie si unde pot sa fiu creativ.
Am inceput treptat, ca si ajutor de bucatar, apoi am urcat la bucatar si ulterior la bucatar-sef. In anii petrecuti in diversele restaurante in care am lucrat atat in tara cat si in strainatate, mi-a placut mereu sa concep preparate si meniuri noi, sa experimentez cu diverse arome si tehnici de gatit. Consider ca in aceasta meserie atat pasiunea cat si munca plus experienta isi aduc un aport in egala masura, deoarece nu poti progresa fara una din ele.
Proiectul Cookera m-a atras din prima datorita meniului care se schimba constant, permitandu-mi astfel sa experimentez cu diverse arome sau ingrediente, dar si sa ma dezvolt, evitand rutina zilnica de a pregati aceleasi preparate sau de a lucra intr-un singur sector al bucatariei.