Adrian Ghemes
4.9 (45 recenzii)

Ma numesc Adrian Ghemes si practic meseria de bucatar de peste 12 ani.

Influentat de mic de gatitul mamei mele, in adolescenta am inceput sa experimentez diverse retete si sa ma joc cu ingrediente. Apoi in anul 3 de facultate, mi-am dat seama ca domeniul de studiu pe care mi l-am ales nu mi se potriveste si m-am indreptat spre arta culinara. Am realizat foarte repede ca acolo este locul in care ma simt in largul meu, unde nu ma lovesc de monotonie si unde pot sa fiu creativ.
 

Am inceput treptat, ca si ajutor de bucatar, apoi am urcat la bucatar si ulterior la bucatar-sef. In anii petrecuti in diversele restaurante in care am lucrat atat in tara cat si in strainatate, mi-a placut mereu sa concep preparate si meniuri noi, sa experimentez cu diverse arome si tehnici de gatit. Consider ca in aceasta meserie atat pasiunea cat si munca plus experienta isi aduc un aport in egala masura, deoarece nu poti progresa fara una din ele.

Proiectul Cookera m-a atras din prima datorita meniului care se schimba constant, permitandu-mi astfel sa experimentez cu diverse arome sau ingrediente, dar si sa ma dezvolt, evitand rutina zilnica de a pregati aceleasi preparate sau de a lucra intr-un singur sector al bucatariei.

Recenzii

Ramona Neamtu
12/06/2021 11:22:10
Supa crema de zucchinni cu avocado
Are un gust amarui, dar si racoritor. E interesanta si gustoasa :)
5
Ramona Neamtu
07/06/2021 23:32:20
Tiramisu
5
Ramona Neamtu
07/06/2021 13:00:34
Ciorba radauteana / Ceafa in sos barbeque si cartofi cu rozmarin la cuptor
5
Bogdan Oltean
04/06/2021 11:17:43
Muschiulet de porc in crusta de fistic, polenta la grill si ciuperci salbatice
5
Bogdan Oltean
03/06/2021 10:46:57
Penne Chicken Enchilada
5
Bogdan Oltean
01/06/2021 21:47:01
Salata proaspata cu halloumi
5
Bogdan Oltean
01/06/2021 21:46:44
Schnitzel vienez in crusta de Provence, cartofi aurii si sos de parmezan
5
Marina
01/06/2021 21:09:42
Tarta cu ciocolata si crema de branza cu portocala
Aluatul de tarta este foarte bun, se simte untul. Ciocolata este densa, dar este foarte bine combinata cu crema ușoară de philadelphia cu iz de portocale.
5
Marina
01/06/2021 21:06:48
Ciorba de vacuta
5
Ramona Neamtu
31/05/2021 23:22:51
Ciorba de pui a la grec / Ciocanele de pui, cartofi fry'n dip cu parmezan si usturoi
5
Bogdan Oltean
31/05/2021 21:43:45
Curry cu pui, cartofi dulci si orez alb
5
Bogdan Oltean
28/05/2021 15:49:04
Chilli con carne
5
Adrian
26/05/2021 14:08:45
Ciorba de vacuta / Piept de pui cu sos Dijon si piure de cartofi
5
Ramona Neamtu
22/05/2021 01:25:20
Cheesecake cu fructe de padure
5
Ramona Neamtu
22/05/2021 01:23:43
Supa crema de zucchinni cu avocado
5
Ramona Neamtu
20/05/2021 21:41:18
Saltimboca alla romana, cartofi la cuptor cu mirodenii, rosii cherry si ceapa rosie
5
Ramona Neamtu
19/05/2021 19:07:26
Cotlet de porc, piure cu usturoi, parmezan, ceapa verde si sos de mar
5
Bogdan Oltean
18/05/2021 21:19:03
Ciorba de vacuta
5
Bogdan Oltean
18/05/2021 21:18:54
Muschiulet de porc in crusta de fistic, polenta la grill si ciuperci salbatice
5
Ramona Neamtu
17/05/2021 23:34:18
Ciorba de pui a la grec
5

Meniu


Supe si Aperitive
Trebuie sa fi autentificat
Produs nou
Pret: 16.00 RON
Fel Principal
Trebuie sa fi autentificat
Produs nou
Pret: 30.00 RON
Trebuie sa fi autentificat
Produs nou
Pret: 27.00 RON