Schnitzel vienez in crusta de Provence, cartofi aurii si sos de parmezan 400 g
42.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Crusta rumena si crocanta de pesmet cu ierburi de Provence "imbraca" feliile de carne in timpul prajirii, pastrandu-le fragede si aromate. Schnitzelul este o gustare preparata din carne fara os, subtiata cu atentie, trecuta prin ou, faina si pesmet, si mai apoi prajita. Bucatarii nostri va propun sa serviti schnitzelul vienez alaturi de cartofii aurii si sosul cremos de parmezan.
Ingrediente
  • sare
  • piper
  • faina
  • ou
  • smantana dulce
  • parmezan
  • cartofi albi
  • antricot de vita
  • tarhon
  • cimbru
  • pesmet
  • oregano
Valori Nutritionale
Proteine:  62.54
Lipide:  52.67
Glucide:  63.85
Fibre:  3.86
Valoarea energetica:  981.20
Preparare
Se face un amestec din pesmet cu o parte din parmezan, oregano, cimbru si tarhon. Antricotul de vita se bate bine,se asezoneaza si se panereaza in compozitia anterioara dupa care se prajeste in ulei. Cartofii se fierb, se taie cubulete si se prajesc in cuptor. Smantana dulce se pune la foc, se adauga parmezanul si se amesteca pana se omogenizeaza pentru a obtine sosul.
Alergeni
lactoza, gluten, ou
Recenzii produs



moldovan andrei ioan
17/11/2021 21:17:04

5
Bogdan Oltean
01/06/2021 21:46:44

5


Meniu