Saltimboca alla romana, cartofi la cuptor cu mirodenii, rosii cherry si ceapa rosie 400 g
45.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Produs nou
Saltimbocca alla romana cu prosciutto si salvie, este o reteta veche italiana, care isi are originile undeva prin secolul XIX, in zona Roma. S-a raspandit rapid in toata Italia si a fost preluata si in Grecia, Franta. Este o reteta rapida, care din cateva ingrediente simple, da nastere la un preparat savuros: felii din carne de vita, condimente, prosciutto, unt si vin. Prin traducere saltimboca inseamna " sare in gura '' iar alaturi de cartofii cu rozmarin este intr-adevar o incantare pentru papilele gustative.
Ingrediente
  • prosciutto crudo
  • antricot de vita
  • salvie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • faina
  • unt
  • vin alb
  • ienibahar
  • usturoi
  • cartofi albi
  • rozmarin
Valori Nutritionale
Proteine:  69.78
Lipide:  34.23
Glucide:  47.07
Fibre:  6.14
Valoarea energetica:  791.82
Preparare
Antricotul de vita se condimenteaza, se da prin faina, se prajeste in unt, se adauga usturoi si salvie si se stinge cu vin. Deasupra carnii se pune o felie de prosciutto si se acopera c sosul din tigaie. Cartofii se fierb, se taie, se condimenteaza, se ameste cu rosii cherry, ceapa rosie, rozmarin, usturoi si ulei de masline si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Alergeni
lactoza, gluten
Recenzii produs



Raluca Magdas
01/07/2021 21:37:04

5
Ramona Neamtu
20/05/2021 21:41:18

5
Andrei Bogdan Stefan
19/04/2021 18:24:47

5


Meniu