Piept de porc la cuptor cu dumplings de cartofi 400 g
34.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Consumata in cantitati moderate, carnea de porc este o buna sursa de energie, avand efecte benefice asupra pielii, ochilor, sistemului nervos, oaselor si performantelor mentale. Prin continutul de antioxidanti esentiali, carnea de porc asigura o mai buna imunitate a organismului. Sunteti gata sa incercati un preparat cu adevarat savuros? V-am pregatit un piept fraged de porc la cuptor, servit alaturi de o delicioasa garnitura de dumplings de cartofi. Gustul este imbogatit de aroma fina a coriandrului proaspat. Celebrul medic al Greciei antice, Hipocrate, a recomandat, nu de putine ori, in tratamentele sale aceasta planta-minune.
Ingrediente
  • ceapa alba
  • hribi
  • bere blonda
  • piept de porc
  • pomodori / pasata
  • faina alba
  • telina
  • ulei de floarea soarelui
  • smantana dulce
  • ardei gras
  • miere
  • morcov
  • unt
  • ou
  • piper
  • sare
  • cartofi albi
  • usturoi
  • ghimbir radacina
  • frunze de coriandru
Valori Nutritionale
Proteine:  38.1
Lipide:  21.6
Glucide:  42.9
Fibre:  3.7
Valoarea energetica:  532.2
Preparare
Pieptul de porc se gateste in cuptor alaturi de legume radacinoase. Din legume se formeaza un sos cu bere , miere si ciuperci de padure. Se fierb cartofii, se pasireaza, sa adauga oua si se fierb. Galustele se trec prin sosul gatit anterior.
Recenzii produs



Susca Daiana
03/09/2020 13:56:54

5


Meniu