File de salau pane cu salata de cartofi si fenicul murat 400 g
31.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Produs nou
Carnea de peste, in special salaul, reprezinta o sursa importanta de proteine de înalta calitate, iod si diverse vitamine si minerale. Prajit in crusta crocanta, pastravul este un preparat savuros si apetisant. Va propunem un dish plin de culoare si vitamine, perfect pentru o masa sanatoasa.
Ingrediente
  • salau
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ceapa verde
  • zahar
  • orez
  • cartofi albi
  • boia dulce
  • fenicul
  • maioneza
  • pesmet
Valori Nutritionale
Proteine:  32.70
Lipide:  18.16
Glucide:  66.47
Fibre:  5.40
Valoarea energetica:  558.55
Preparare
Fileul de salau se panereaza si se prajeste. Cartofii se fierb dupa care se amesteca cu maioneza, ceapa verde, sare si piper. Feniculul se feliaza si se pune la murat.
Alergeni
peste, lactoza, gluten
Recenzii produs



MARKO Balint
22/10/2021 15:40:05

5


Meniu