Cuscus cu file de salau si fenicul sote 400 g
33.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Carnea de peste, în special salaul, reprezinta o sursa importanta de proteine de înalta calitate, iod și diverse vitamine si minerale. Bucatarii nostrii s-au gandit sa va bucurati si dumneavoastra de nutrientii acestui aliment, astfel ca au pregatit un dish delicious- salau rumenit la cuptor, coscos cremos si fenicul sote. Garnitura potenteaza gustul puternic salaului, transformand acest preparat intr-unul absolut delicios.
Ingrediente
  • cuscus
  • salau
  • ceapa alba
  • sare
  • piper
  • unt
  • morcov
  • ardei gras
  • fenicul
  • lime
Valori Nutritionale
Proteine:  42.96
Lipide:  14.35
Glucide:  44.54
Fibre:  2.04
Valoarea energetica:  478.47
Preparare
Se taie legumele pentru cuscus dupa care se calesc si se fierb impreuna cu cuscusul. La final se adauga unt pentru cremozitate. Fileul de saalu se pregateste in tigaie dupa care se introduce la cuptor. Feniculul se trage la tigaie cu unt.
Alergeni
lactoza, gluten, peste
Recenzii produs



Lucian
21/07/2021 16:47:28

5
MARKO Balint
19/01/2021 18:07:47

5
Czegely Evelin
07/12/2020 13:52:37

5


Meniu