Daily Special – un meniu special la un pret special

15 Dec. 2020

meniul zilei cookera cluj

Se apropie ora pranzului. Deschizi aplicatia Cookera sau intri pe site si vezi care dintre preparatele din meniul zilnic sunt pe gustul tau. Plasezi comanda si astepti ca felurile de mancare alese sa iti fie livrate.

Daca ce am descris mai sus iti suna familiar inseamna ca ai comandat cel putin o data de la noi. Stii deja ca punem pret pe calitatea ingredientelor care stau la baza preparatelor si ne place sa iti propunem zilnic feluri de mancare ce sunt gustoase, mai presus de toate.

Pentru ca vrem sa te suprindem in mod constant, pe langa supele, salatele, felurile principale si deserturile zilnice, de acum te vei putea bucura si de un meniu special, la un pret special – Daily Special. In fiecare zi, unul dintre chefii nostri va pregati un meniu format dintr-o supa si un fel principal. Te asiguram ca mentinem atentia pe care am acordat-o si pana acum ingredientelor folosite, gustului savuros si livrarii in cele mai bune conditii.

meniu zilnic cookera daily special

Meniul va fi disponibil doar in ziua curenta pe site si in aplicatie, asadar nu il vei putea comanda in avans, ca in cazul celorlalte preparate din categoriile Supe si aperitive, Fel Principal si Deserturi. Insa, te vei putea bucura de un meniul proaspat si gustos, la doar la 25 RON, pe care vei putea savura la birou sau acasa.

Felurile de mancare propuse vor fi gandite in asa fel incat sa fie suficient de variate pentru ca tu sa incerci gusturi noi si sa nu te plicitisesti de aceleasi preparate mai multe zile la rand. De la ciorbe si supe crema delicioase la feluri principale care sa-ti asigure necesarul de nutrienti pentru o masa de pranz hranitoare si sanatoasa.