Muschiulet de porc in crusta de verdeturi cu piure de cartofi si sos de ciuperci de padure cu vin rosu 400 g
36.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Muschiuletul de porc este de fapt o carne slaba ce combina minunat gustul si suculenta carnii de porc cu calitatea de a nu contine grasime in exces. Acesta este preparat intr-o crusta de verdeturi aromate, asezonat cu un sos de ciuperci de padure si un piure fin si gustos de cartofi. Aromele subtile se intrepatrund si se echilibreaza reciproc, iar rezultatul este spectaculos..
Ingrediente
  • sare
  • piper
  • unt
  • cimbrisor
  • parmezan
  • panco
  • muschiulet de porc
  • cartofi albi
  • ciuperci de padure
  • vin rosu
  • praz
  • lapte
  • busuioc
  • frunze de patrunjel
Valori Nutritionale
Proteine:  38.9
Lipide:  19.7
Glucide:  44.5
Fibre:  4.9
Valoarea energetica:  525.8
Preparare
Muschiuletul de porc se marineaza si se pregateste la sous- vide. Se trage la tigaie si se introduce in crusta de verdeturi. Din cartofii fierti se face piureul. Din ciupercile de padure impreuna cu vinul rosu se obtine sosul.
Alergeni
lactoza, gluten
Recenzii produs



Ramona Neamtu
11/06/2021 21:11:02

Foarte bun, ca de obicei.
5
Ramona Neamtu
07/04/2021 21:02:01

5


Meniu